Terhi

Terhi Kolari on yhteiskuntatieteiden maisteri ja aikuiskouluttaja, IhanaElo®- hyvinvointiohjaaja, BrainID®- mentor sekä Firstbeat®- asiantuntija

Olen Terhi Kolari,

Tarjoan tukeni työelämän myönteisen kehittymiseen työyhteisöille, johtajille, esihenkilöille ja asiantuntijoille. Kanssani löydät myös polun henkilökohtaisen hyvinvointisi ja voimavarojesi äärelle: pysähtymiseen ja  rauhoittumiseen, energiaan ja innostumiseen! Intohimoni on kehittää ja vahvistaa työelämän hyvinvointia.

Laaja työkokemukseni liiketoiminnan johtamisesta ja organisaatioiden kehittämisestä erilaisissa ja haastavissakin muutostilanteissa luo palveluistani ainutlaatuisen. Olen toiminut useilla eri toimialoilla ja sektoreilla. Järjestötyö on tullut tutuksi monesta roolista käsin. 

  • Olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja aikuiskouluttaja, IhanaElo®– hyvinvointiohjaaja, BrainID®– mentor sekä Firstbeat®– asiantuntija. 
  • 15 vuoden kokemus johtamisesta, esimiestyöstä sekä HR:stä ja HRD:stä. 
  • Pitkä ja vahva pedagoginen osaaminen. 

Innostun ihmisistä ja kohtaamisista ja sytyn yhteisistä oivalluksista. Rakastan myönteisen kehittymisen edistämistä, sillä uskon siihen, että muutos on aina mahdollista! Omat elämänkokemukseni ovat osoittaneet, että haastavien asioiden yli pääsee optimistisella ja myönteisellä asenteella. Otan suurella uteliaisuudella vastaan elämääni tulevat uudet asiat.

Henkilökohtaisen hyvinvoinnin vahvistaminen

Henkilökohtaisen hyvinvoinnin vahvistaminen on minulle päivä päivältä merkityksellisempi asia. Omia akkujani lataan maaseudulla, metsässä, kivillä ja kallioilla, niityillä ja pelloilla. Kaikenlaiset luontokokemukset hoivaavat mieltäni ja eläinten kanssa palaudun töistäni nopeasti. Yksi tärkeimmistä latautumisen paikoistani on oma mökkini. Aivan parasta on, kun saan käyttää kehoani raskaisiin fyysisiin töihin tai urheilla itseni hikeen. Vilkkaana karjalaisena tykkään myös hypätä hipoissa eli viihdyn erilaisten ihmisten parissa. Iloa ja vilinää elämääni tuovat lapset! Ilahdun hyvästä ruoasta ja nautin musiikin eri muodoista, mieluiten livenä kuunneltuna. 

Mottoni on ”Siin ei kauaa mee” ja noudatan tätä vilkkaan toimeenpanon lausetta hyvin aktiivisesti.

Otathan yhteyttä, odotan viestiäsi!