Terhi

Ihme ja Innostus

Olen Terhi Kolari

Tarjoan tukeni työelämän myönteisen kehittymiseen työyhteisöille, johtajille, esihenkilöille ja asiantuntijoille. Kanssani löydät myös polun henkilökohtaisen hyvinvointisi ja voimavarojesi äärelle: pysähtymiseen ja  rauhoittumiseen, energiaan ja innostumiseen! Intohimoni on kehittää ja vahvistaa työelämän hyvinvointia.

Laaja työkokemukseni liiketoiminnan johtamisesta ja organisaatioiden kehittämisestä erilaisissa ja haastavissakin muutostilanteissa luo palveluistani ainutlaatuisen. Olen toiminut useilla eri toimialoilla ja sektoreilla. Järjestötyö on tullut tutuksi monesta roolista käsin. 

  • Olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja aikuiskouluttaja sekä IhanaElo®– hyvinvointiohjaaja
  • Minulla on 15 vuoden kokemus johtamisesta, esimiestyöstä sekä HR:stä ja HRD:stä
  • Pitkä ja vahva pedagoginen osaaminen

Innostun ihmisistä ja kohtaamisista ja sytyn yhteisistä oivalluksista. Rakastan myönteisen kehittymisen edistämistä, sillä uskon siihen, että muutos on aina mahdollista! Omat elämänkokemukseni ovat osoittaneet, että haastavien asioiden yli pääsee optimistisella ja myönteisellä asenteella. Otan suurella uteliaisuudella vastaan elämääni tulevat uudet asiat.

Henkilökohtaisen hyvinvoinnin vahvistaminen

Henkilökohtaisen hyvinvoinnin vahvistaminen on minulle päivä päivältä merkityksellisempi asia. Omia akkujani lataan maaseudulla, metsässä, kivillä ja kallioilla, niityillä ja pelloilla. Kaikenlaiset luontokokemukset hoivaavat mieltäni ja eläinten kanssa palaudun töistäni nopeasti. Yksi tärkeimmistä latautumisen paikoistani on oma mökkini. Aivan parasta on, kun saan käyttää kehoani raskaisiin fyysisiin töihin tai urheilla itseni hikeen. Vilkkaana karjalaisena tykkään myös hypätä hipoissa eli viihdyn erilaisten ihmisten parissa. Iloa ja vilinää elämääni tuovat lapset! Ilahdun hyvästä ruoasta ja nautin musiikin eri muodoista, mieluiten livenä kuunneltuna. 

Mottoni on ”Siin ei kauaa mee” ja noudatan tätä vilkkaan toimeenpanon lausetta hyvin aktiivisesti.

Otathan yhteyttä, odotan viestiäsi!  


OTA YHTEYTTÄ!


Envelope


Facebook-messenger


Whatsapp

”Kysymyksesi olivat suorastaan nerokkaita. Laitoit itse oivaltamaan asioita, joita en muuten osannut ajatellakaan! Kiitos, annoit paljon pohdittavaa.”
ASIAKASPALAUTE2020
”Olet ohjaajana lempeän luja. Tuet hienosti minun omaa pohdintaani, mutta patistelet kyllä hyvin eteenpäin.”
ASIAKASPALAUTE2020
”Rakensit työpajaamme turvallisen ja luottamuksellisen ilmapiirin, jossa on helppo keskustella vaikeistakin asioista. Tästä on hyvä jatkaa työtehtäviemme kehittämistä.”.
ASIAKASPALAUTE2020
”Olemme tilaajina todella tyytyväisiä. Olit hyvin perehtynyt kohderyhmääsi eli koulutuksen osallistujiin, ja osasit ottaa porukan heti haltuun. Tässä auttoi varmasti oma monipuolinen kokemuksesi järjestömaailmasta. Kouluttajana loit tilaisuuteen avoimen ja sallivan ilmapiirin, jossa osallistujien oli helppo kertoa ajatuksiaan.”
ASIAKASPALAUTE2020
”Pitkä kokemus näkyy ja huokuu.”
ASIAKASPALAUTE2020
”Olet pirteä innostaja!”
ASIAKASPALAUTE2020
”Tämä prosessi on kyllä hyvin mietitty – välillä tiiminä pohtimista ja välillä saan käsitellä työtäni vain omista lähtökohdistani. Hyvä kokonaisuus!”
ASIAKASPALAUTE2020
Previous
Next