Terhi

Terhi kasvokuva keltainen taustaOlen Terhi Kolari

Tarjoan tukeni työelämän myönteisen kehittymiseen työyhteisöille, johtajille, esihenkilöille ja asiantuntijoille. Kanssani löydät myös polun henkilökohtaisen hyvinvointisi ja voimavarojesi äärelle työssäsi: pysähtymiseen ja rauhoittumiseen, energiaan ja innostumiseen! Intohimoni on kehittää ja vahvistaa työelämän hyvinvointia.

Olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja aikuiskouluttaja sekä IhanaElo®– hyvinvointiohjaaja. Opiskelen parhaillaan Johdon ja esihenkilöiden työnohjaajaksi (80 op, STO ry:n hyväksymä koulutus) Johtamistaidon opistossa Helsingissä. 

Laaja työkokemukseni liiketoiminnan johtamisesta ja organisaatioiden kehittämisestä erilaisissa ja haastavissakin muutostilanteissa luo palveluistani ainutlaatuisen. Olen toiminut useilla eri toimialoilla ja sektoreilla. Järjestötyö on tullut tutuksi monesta roolista käsin.

Merkittävimpiä vastuita työurallani:

  • Esihenkilövastuu 2-70 asiantuntijalle; innostava, osallistava ja tasapuolinen esihenkilö
  • Taloudellinen vastuu (n. 0,5-2,5 m €); liiketoimintaa kehittävä dynaaminen työote
  • Organisaatioiden, sisäisten ja ulkoisten prosessien sekä työskentelytapojen kehittäminen; strategiaan perustuvat menestyksekkäät uudistavat kehityshankkeet
  • Henkilöstöhallinto, henkilöstöjohtaminen ja sen kehittäminen, työhyvinvointi ja työkykyjohtaminen; työyhteisöjen ilmapiiriin ja hyvinvointiin vahvasti myönteinen vaikutus
  • Asiakasvastuu, verkosto- ja sidosryhmäyhteistyö sekä kumppanuuksien rakentaminen; laaja-alaisten ja kansainvälisten verkostojen proaktiivinen toimija
  • Järjestöosaaminen, kokemus järjestökentästä vapaaehtoistoimijana, hallituksen jäsenenä sekä toiminnanjohtajana

Innostun ihmisistä ja kohtaamisista ja sytyn yhteisistä oivalluksista. Rakastan myönteisen kehittymisen edistämistä, sillä uskon siihen, että muutos on aina mahdollista! Omat elämänkokemukseni ovat osoittaneet, että haastavien asioiden yli pääsee optimistisella ja myönteisellä asenteella. Otan suurella uteliaisuudella vastaan elämääni tulevat uudet asiat.

Henkilökohtaisen hyvinvoinnin vahvistaminen

Henkilökohtaisen hyvinvoinnin vahvistaminen on minulle päivä päivältä merkityksellisempi asia. Omia akkujani lataan maaseudulla, metsässä, kivillä ja kallioilla, niityillä ja pelloilla. Kaikenlaiset luontokokemukset hoivaavat mieltäni ja eläinten kanssa palaudun töistäni nopeasti. Yksi tärkeimmistä latautumisen paikoistani on sauna, jossa rauhoitun ja rentoudun mieluiten. Aivan parasta on, kun saan käyttää kehoani raskaisiin fyysisiin töihin tai urheilla itseni hikeen. Vilkkaana karjalaisena tykkään myös hypätä hipoissa eli viihdyn erilaisten ihmisten parissa. Iloa ja vilinää elämääni tuovat lapset! Ilahdun hyvästä ruoasta ja nautin musiikin eri muodoista, mieluiten livenä kuunneltuna. Mottoni on Siin ei kauaa mee ja noudatan tätä vilkkaan toimeenpanon lausetta hyvin aktiivisesti.

Toimin koko Suomen alueella ja palvelen myös etänä (Zoom, Teams, Meets, WA) tai puhelimitse.

Otathan yhteyttä, odotan viestiäsi!